About Me

My photo
hye my name is NUR HUSNA BINTI AZHAR..i like to smile.. i'll alwez smiling although i'm hurt,,.i may hurt people too.. watchup! haha..i'll love peoples who love me..dont worry i do love my anemy too..cool yeah..dont judge books by its cover..judge it by it contents..soo..do not judge me before u had know me.i'm funny.. peoples said that..haha..that's all..

Wednesday, 7 August 2013

SELAMAT HARI RAYA

Assalamualaikum...

Apa khabar kah semua, harap semuanya sihat., lama kan aku tak update blog, yela busy kan plus malas la jugak nak bukak laptop, aku rasa start from today aku akan cuba untuk update blog banyak banyak sbb korunk nak tau apa tak, first aku ni suka membebel, daripada membebel kat org baik aku membebel kat blog sebab nak tau ape, senang je jawapan dia ''lu pikir la sendiri".. haha, okay foine, now it is almost 3 am and i am still awake, why because the answer is very easy '' lu pikir la sendiri'' it is simple right, haha okay fine i am just fine and kidding. 

Yang sebenarnya first aku nak tulis blog ni sbb aku baru tersedar yg aku dah mula ade peminat yg lebih dari 1 iaitu 2 org,,, heeeeeeeeeeeeee :D *pang , tak kesah la atleast ade tau. malu la iteeeee

second aku tak tidur lagi sebab aku tengah tulis blog takkan nak tidur

Sorry if that was annoying, i am cool that way u know olls.

NOW START UCAPAN RAYA :

PUASA SUDAH,
TERAWIKH PON SUDAH,
APA ADAHAL, 
RAYA LAH,,,,,,,




Saya nak minta maaf kepada semua yang mengenali bahasa,
terkasar bahasa bicara, terasa badan binasa, saya minta maaf
i am just a human person with heart that you have to forgive, i am sorry,,

SINCERELY
PUTERI HUSRIEN NARIERA (nama poyo)
NUR HUSNA BINTI AZHAR (nama sebenar)

bye bye,,,be careful out there, love urself...think about it before it change to a very delicious porridge 

hehe..tatatatata 





2 comments:

  1. Selamat Hari Raya~ =)

    Regards, www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya jugakk awakk

    ReplyDelete