About Me

My photo
hye my name is NUR HUSNA BINTI AZHAR..i like to smile.. i'll alwez smiling although i'm hurt,,.i may hurt people too.. watchup! haha..i'll love peoples who love me..dont worry i do love my anemy too..cool yeah..dont judge books by its cover..judge it by it contents..soo..do not judge me before u had know me.i'm funny.. peoples said that..haha..that's all..

Monday, 23 April 2012

Happy BIrthday to me..=)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, tak sangka aku dah 19 tahun wuhu,,,hee :D like seriously this year aku dapat byk hadiah, aku dapat banyak ucapan dari kawan, byk mesej, byk kol..thanks tau kawan2 love u all lah!

berfday tahun ni seriously byk sgt surprise..

okay let's start the story, hurmm actually 1 day before my berfday someone had made my mood like serious shit. my gash. sampai ade jamuan kat skola pon aku tak pergi sebab xde mood. then aku had decide x nak klua rumah and just stay at home, walaupon bosan. then suddenly ade call in from this someone, he told me to find something infront of taman permainan depan rumah aku. perghhh gile i was soo excited, yg lagi cuak nak hujan pulak tu. i'm soo excited cause i know mesti kena cari hadiah ni..ahak ahak..=D aku pon klua la mncari hadiah itu, and bile dah jumpe hadiah tu sumpah excited gile..ade kotak besar kot dengan flower,,perhh...memang tak menangis wa kat situ,,huahahaha. then that someone kate jgn bukak before 12 am. ahaha..tak membuak pulak perasaan aku nak tunggu pukul 12 kannnn...patot la u buat i badmood ye..

hee...soo setibanya malam iaitu pada pukul 10 malam..tibe2 adik aku suruh pakai tudung semua katanya my sedara la konon nak dtg rumah. ibu pulak kate suruh make up sikit sebab my muka is pucat. okay as a good daughter i just follow jelakan..then pukul 11 mcm tu aku turun lah ke ruang tamu., DANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh you know what, it was un expected rakan rakan seperjuangan ku ade di bawah untuk membuat kejutan yg sumpah aku dah mcm org gile tak tau nak buat, aku terus melarikan diri ke dapur dan terus manarik narik baju ibuku tanda tidak percaya ahaha..

it was soo great that night, peoples eat, laughing, and tepat pukul 12 am mereka semua menyanyikan lagu tema berfday untuk aku dengan nada suara waktu memberi arahan kawad, sumpah kuat gile..ahaha..tapi thanks laa...hee,,i'm soo happy..to my family thanks sbb bekerjasama didalam rancgn ini.,.ihik ihik

hee :D

soo THANKS TO ALL YG WISH KAT FACEBOOK, TWITTER(ni tipu mane ade twitter), MASSAGE, CALL thanks tau,,yg face to face, yg belanja makan, yg bagi hadiah, yg bagi sakit jantung yg bagi mcm mcm la..thanks..22 APRIL 2012 akan sentiasa menjadi ingatan. 

HAPPY 1st ANNIVERSSARY..<< ahaha ni tibe tibe <3 love

byeee,,,,udah dulu yaa

2 comments: