About Me

My photo
hye my name is NUR HUSNA BINTI AZHAR..i like to smile.. i'll alwez smiling although i'm hurt,,.i may hurt people too.. watchup! haha..i'll love peoples who love me..dont worry i do love my anemy too..cool yeah..dont judge books by its cover..judge it by it contents..soo..do not judge me before u had know me.i'm funny.. peoples said that..haha..that's all..

Wednesday, 14 March 2012

tak boleh tidur

Assalamualaikum

 Kalau aku tengok jam sekarg la kannnn, dah pukul 3.41 a.m nak dekat pukul 4 dah weyh..asal lah aku x bole tidur ni. aduh ape aku nak buat ni....buntu,,,,,,,,,,

actually  patotnye lokasi aku bukan la kat rumah ni, pada asalnya lokasi aku patotnye kat hostel but all of sudden  i received a call from my mum, dan die meminta tolong aku menjage opah aku kat rumah sbb she and the others pergi mane entah aku pon tak sure,....and sebagai anak yg baik aku ikot jela..nasib ade org nak ambik. aduh,,,,,serius tak tau nak ckp ape..tapi keegoaan nak update blog ni tgah high,,soo nasib la..

btw nak share ngan korunk pasal ape ye,,,ermm ermm jap nak fikir...ouh ade video ni,,japp..

video
inilah video yg aku nak kongsikan harini, aku nyanyi lagu ni sbb waktu ku aku tgah gaduh dengan ibu aku, soo disebab kan video ni tajuk die bunda soo aku buat la video ni then aku send kat ibu aku punye facebook..sweet kan aku,,btw ade bebrapa org je yg tau kebenarn video ni,,haha,,kalau sape yg tau tu diam2 je tau, aku suka bunyi piano die je,....aku rase korunk x kan denga Ape aku nyanyi sgt kot sbb yelaa..suare aku x jelas kan, soo aku sertakan lah lirik lagu ni untuk korunk,,,hope enjoy,,,

kubuka album biru
penuh debu dan nusa
kupandangi semua damba diri
kecil bersih, belum ternoda...


fikirku-pun melayang
dahulu penuh kasih
kudengar semua cerita orang,
tentang riwayatku...


*kata mereka diriku slalu dimanja
kata mereka diriku slalu ditimang


nada nada yang indah
slalu terurai darinya
tangisan nakal dari bibirku
tak-kan jadi deritanya

tangan halus dan suci
telah mengangkat tubuh ini
jiwa raga dan seluruh hidup
rela dia berikan...


*kata mereka diriku slalu dimanja
kata mereka diriku slalu ditimang


ooh bunda ada dan tiada dirimu
kan selalu ada di
dalam hatiku...

sebenanye kan aku rase lagu ni bole buat korunk tidur, sbb tetibe aku rase ngantok bile denga video,,,sorry kalau its annoying ke ape tau!

byeee,,,,see u lagi kat post baru (kalau aku rajin la)


3 comments: